fbpx

Vil du tage springet ind i musikbranchen?

Foto: Stock

Drømmer du om en fremtid i musikbranchen? Der er netop åbent for ansøgninger til forårets runde på Nordens største musikbrancheforløb.

Musikbranchen har et ry for at være en lukket klub, hvor et solidt netværk og stærkt CV er altafgørende for at skabe sig en karriere og få foden ind. Derfor har virksomheden B Group startet kursusforløbet Innovative Music Management – en platform for talentudvikling af kommende eller allerede etablerede music managers med hver deres rolle i musikbranchen.

Forløbet er et springbræt for dig, der drømmer om at kickstarte eller videreudvikle dine kompetencer inden for blandt andet projektledelse, PR og marketing, idé og konceptudvikling og meget mere.
Gennem syv skræddersyede moduler tager forløbet dig igennem de vigtigste aspekter, du skal have styr på, når du bevæger dig ind i branchen – du vil dertil få muligheden for opbygge et personligt netværk i mødet med dine medkursister og diverse branchekyndige undervisere, som blandt andet tæller folk fra prominente organisationer som Universal Music, Roskilde Festival, Northside Festival, VEGA, VOLUME og The Bank.

Om forløbet fortæller tidligere deltager Mark Harboe:

Innovative Music Management er en genial mulighed for at mænge sig med ligesindede musikelskere og dele erfaringer, netværk og mål samt at lære fra nogle af branchens topfolk. Du vil komme helt tæt på dem, der har gjort musikken til deres levebrød og møde andre, som er mindst lige så sultne som dig. Så hvad enten du er aspirerende artist eller manager vil dette kursus være guld værd for din forståelse af musikbranchen og dens mange facetter.

Forløbet løber af stablen i januar 2020 frem til slutningen af marts i både Roskilde og Aarhus. Der er åbent for ansøgninger frem til den 27. oktober – du kan læse mere om forløbets moduler og undervisere her.

Ida Hummelgaard
idahummelgaard@bandsoftomorrow.com