fbpx

Young Guv er ude med “Caught Lookin'” og tilhørende sort/hvid musikvideo

Foto: Erik Snyder

Den tidligere No Warningfrontmand Ben Cook gik pludselig indie for nogle år tilbage. Som Young Guv har han nu skabt et ret så festligt altpop-track, og en vintage-inspireret musikvideo.

Ben Cook var egentlig kendt for sit arbejde med canadiske hardcore-grupper i slutningen af 90’erne. Men efter sin aktivitet på de kanter, har han skiftet retning. Med sit eget projekt som Young Guv skaber han melodisk indiepop.

Ben Cook, Young Guv, eller Young Governor. Artisten fra Toronto har mange aliaser, men vi går med Young Guv. Han er aktuel med singlen “Caught Lookin’”, der er seneste udspil fra Guv II, anden del af hans double-LP-serie, der rammer gaden den 25. oktober.
Det er et yderst groovy og frydefuldt nummer den Brooklyn-baserede canadier har skabt, og den tilhørende video er også opmuntrende. Vi får en tur rundt i New York, gennem et vintage sort/hvidt filter, med små virtuelle stickers der hopper henover skærmen hist og her.

Få en tur gennem New York, New York til tonerne af Young Guv:

Tags:
Therese Mayland Bagger
Theresemayland@bandsoftomorrow.com