fbpx

4 koncerter du skal glæde dig til på Walthers Musikcafé i november og december

Foto: Aksglæde // Daniel Hjorth

Sponsoreret af

Siden sommeren 2012 har Walthers Musikcafé åbnet dørene for folket i Skanderborg og præsenteret en bred skare af kunstnere i alt fra rock-, pop- og hiphopgenren. Vi har samlet 4 acts fra programmet frem til december måned, og her kan du både få dit popfix og opleve en god omgang guitarrock.

Hjalmer (udsolgt)

Hvornår: Lørdag den 9. november

Hvis du har nået at få en billet til den unge singer/songwriter Hjalmer, kan du godt glæde dig. Den talentfulde popsanger har stormet frem på den danske musikscene de sidste år og var da også at finde på Roskilde Festivals vækstlagsprogram i år. De følsomme og nærværende popsange om ungdommen, og alt der følger med, præsenterer Hjalmer i et helt nyt intimt akustisk set-up. De detaljerige popproduktioner bliver skåret ind til benet og fremføres kun med guitar og sang, så man virkelig kan få lov til at opleve de ørehængende melodier, velskrevne tekster og Hjalmers karakteristiske stemme i sin reneste form.

Plekter Tour // SORE – Some Kind of Liberty – In Caravans

Hvornår: Torsdag den 14. november

Når Plekter Tour rammer Walthers Musikcafé, er det med et line-up af tre fede rockbands. SORE medbringer deres spændende shoegaze inspirerede popmusik, som med dets lyse vokalklange skaber et unikt musikalsk univers. Samme aften spiller det grungerock inspirerede band Some Kind of Liberty. Det Københavnske orkester udgav deres debutalbum i juli, som byder på guitarrock for alle pengene. Det tredje band denne aften er aarhusianske In Caravans. Med udgangspunkt i psych-rock tager In Caravans dig med på en rejse ind i deres stemningsfyldte univers bestående af elektrisk guitar, synthesizer og en god gang rumklang. Denne aften på Walthers Musikcafé byder dermed på en bred palette af rockmusikkens forskellige afskygninger og nogle intense koncerter fra spændende upcoming rockbands.

Aksglæde

Hvornår: Torsdag den 21. november

Jacob Aksglæde har i de seneste år markeret sig som én af de mest talenfulde unge sangskrivere vi har i Danmark. Den dansksprogede pop har i lang tid været stærkt repræsenteret i musiklandskabet, og i dette store felt formår Aksglæde gang på gang at imponere med jordnær poesi og historiefortællinger, der dykker ned i nogle af kunstnerens mest personlige sider. Med tre stærke EP’er i bagagen drager sangeren på en længere efterårsturné, hvor han håber på nogle overraskende og uforudsigelige oplevelser. Det fortalte han, da vi i foråret tog en snak med kunstneren om sangskrivning og live-koncerter. Læs hele interviewet her og varm op til koncerten på Walthers.

FRISK LUFT + TBA

Hvornår: Lørdag den 14. december

FRISK LUFT er et helt nyt skud på hiphop-stammen herhjemme, og med deres energifyldte, dansksprogede tekster og tunge beats indtager de scenen i Skanderborg med et frisk pust. Gruppen består af Martin Stoltenberg, Emil Bjørn Buur Andersen, Oliver Colin Murphy og Rasmus M. Jensen – fire gutter, som alle er klar til at sætte gang i festen. Vi mangler stadig at få løftet sløret for hvilket act, der joiner festen den 14. december – men mon ikke vi befinder os i samme kaliber?

Redaktionen
redaktion@bandsoftomorrow.com