fbpx

Agnes Obel vender stærkt tilbage på ny flot single

Foto: Alex Flagstad 

Agnes Obel er et klassisk musikalsk talent, der har taget hele Danmarks med storm på blandt andet hittet “Riverside”. Nu er sangerinden endelig klar med nye gaver til os i form af en ny single og et kommende album.

Danske Agnes Obel, der idag er bosat i Berlin, men har taget sit indtog i Danmark med sit enorme musikalske talent, er nu klar med ny musik. Musikeren har høstet mange priser, hvoraf hun for eksempel høstede hele fem priser til Danish Music Awards 2010 for blandt andet Årets Kvindelige Artist og Årets Album. Sangerinden har viet hele sit liv til det klassiske musikunivers. Hun voksede selv op med komponisten Frédéric Chopins musik, men er nu én af de store frontløbere for hvordan klassisk musik anno 2019-2020 kan lyde. Hun er således signet på det største klassiske pladeselskab – Deutsche Grammophon. Hun har om nogen skabt sit helt eget særprægede image – Hun tør være kringlet, sårbar og umiddelbar, hvilket også er tilfældet på den nye single ’Island Of Doom’.

Agnes Obel imponerede ind- såvel som udland med Philarmonics (2011), (hvor man finder kæmpehittet Riverside) og senere Citizen of Glass (2016) annoncerer nu et nyt album Myopia, der lander den 21. februar. Som teaser til albummet udgiver Obel i dag singlen “Island of Doom”. Som altid er det den melankolske, dystre og fintfølende lyd, der luller én hen og fører én ind i det drømmeagtige stadie, der er at finde på singlen.

Om det kommende album udtaler Obel selv:

For mig er Myopia et album, der handler om tillid og tvivl. Kan du stole på dig selv eller ej? Kan du stole på din egen dømmekraft? Kan du stole på, at du vil gøre det rigtige? Kan du stole på dine instinkter og det du føler? Eller er dine følelser forvrænget?

Musikvideoen til “Island Of Doom” er også ude i dag og er meget flot og æterisk i sit udtryk – det er Agnes samarbejdspartner og partner i privatlivet Alex Brüel Flagstad, der har lavet hele det visuelle udtryk på Myopia. Myopia kan bedst beskrives som det at være nærsynet på dansk.

Kort efter udgivelsen af det kommende album, drager Obel på en stor Europa og Nordamerikansk turné. Den fører hende blandet andet til KB Hallen den 26. og 27. februar – og 44 andre storbyer, herunder; Paris, London, Barcelona, New York, Los Angeles og Vancouver. Se og lyt til Agnes Obels stærke nye sang herunder:

Tags:
Björk Brandt Aabling
bjorkaabling@bandsoftomorrow.com