fbpx

Amerikanske SYML finder inspiration i sorte huller på sin nyeste single

Foto: PR

På den nye single “Symmetry” har SYML skabt en reflekterende og storslået stemning, som sætter ens eksistens i perspektiv.

Tidligere i år udgav SYML sit debutalbum, som med over 90 millioner streams på Spotify for alvor cementerede projektet på den internationale musikscene. Brian Fennell er det borgerlige navn bag SYML, som betyder “simpel” på walisisk – et navn som tager udgangspunkt i hans walisiske rødder og hans tilgang til musikken.

På hans nyeste single “Symmetry” åbner Fennell op for hans fascination af sorte huller, og reflekterer over hans egen eksistens i universet. Dette bliver pakket ind i et smukt og følelsesladet musikalsk univers, bestående af fingerspilsguitar og Fennells bløde og ærlige vokal. Sangen rammer sit klimaks lidt over halvvejs inde, og åbner op for en storslået produktion, som meget passende afspejler lyden af det uendelige univers.

Om sangen siger SYML selv:

– Jeg har været besat af sorte huller, og hvor ubetydelige de får os til at virke, i et stykke tid nu. Der er noget virkelig smukt og skræmmende over uendeligheden, især når det kommer til vores manglende evne til at forstå det. Denne sang føles som støv der samles i en forladt rumstation efter at have cirklet jorden i årevis.

Vi har indtil klokken 10 i morgen en konkurrence kørende på vores Facebook side, hvor du kan vinde to billetter til SYMLs koncert i København den 21. oktober på Lille VEGA. Så skynd dig over på vores facebook og tilmeld dig.

Lyt til den nye single herunder

 

Tags:
Anders Pedholt Toftgaard-Hansen
Anderstoftgaard@bandsoftomorrow.com