fbpx

Arlo Parks adresserer præstationspresset på singlen “Sophie”

Foto: Charlie Cummings

Arlo Parks er et godt bud på et R&B navn, man skal holde øje med lige nu. Hun har netop sluppet anden single fra sin kommende EP “Sophie”.

Vi har her på redaktionens tidligere udtrykt vores begejstring for kun 19-årige Arlo Parksspecielt efter vi oplevede hende på dette års Reeperbahn Festival. Hendes poppede R&B tracks er præget af en unik og lidt mørkere undertone, der nok er en indikation af hendes teenage-fascination for emomusikken.

Den unge sangerinde har netop sluppet singlen “Sophie”, som er anden forløber for hendes kommende EP af samme navn, der er sat til at udkomme den 29. november. Hendes musik berører typisk ungdommens frustrationer og problemer – og “Sophie” er ingen undtagelse. Hun siger selv om sangen:

– “Sophie” er en sang, der handler om at smuldre under forventninger og føle sig hjælpeløs, men med et vedvarende lille håb, der underbygger det.

Giv “Sophie” et lyt og se den minimalistiske musikvideo herunder:

Tags:
Johanne Adelaide Nickelsen
Johannenickelsen@bandsoftomorrow.com