fbpx

Barselona viser os, hvordan de laver en kæmpe fest til sine koncerter, og frembringer nostalgiske minder fra sommeren og de mange festivaler i ny video

Foto: Sophus Wolf

Danmarks succesrige popduo Barselona, der stryger frem og frem, viser hvordan det går til, når de er ude at spille på deres nye video til sangen “Vi Er Her Ikke For Evigt, Men Vi Er Her Lidt Endnu”.

Det er gået hurtigt for den danske gruppe Barselona de seneste år. Rud Aslak og Rasmus Theodor der udgør duoen, er på trods af deres unge alder allerede godt igang med en succesfuld karriere indenfor musikken. Det hele startede med hittet “Barcelona”, og derfra gik det stærkt. Sangen blev spillet i rotation på blandt andet P3 og P6 og Barselona var på mange danskeres læber. Gruppens hype er slet ikke stilnet af ,og virker ikke til at gøre det i fremtiden. De har både spillet på Roskilde Festival to gange og turneret rundt i Danmark hele sommeren. På den nye musikvideo til “Vi Er Her Ikke For Evigt, Men Vi Er Her Lidt Endnu” ser gruppen tilbage på en sommer med turné, festivaler og god stemning.

I videoen ser vi blandt andet hvordan drengene og deres liveband varmer op, hvordan de holder en fest til koncerterne, og hvordan publikummet viser deres store dedikation og opbakning til gruppen og omvendt, når de står på en scene. Der er dømt sommerstemning og glade dage i videoen til “Vi Er Her Ikke For Evigt, Men Vi Er Her Lidt Endnu”. Se den, og drøm dig tilbage til sommeren og de fede festivaler, og nyd imens de lækre toner fra de to popkometer:

Tags:
Björk Brandt Aabling
bjorkaabling@bandsoftomorrow.com