fbpx

by:Larm har netop annonceret en stor bunke nye navne

Foto: L.U:N.A // Bylarm PR foto

Den norske branchefestival er klar med 22 nye artister og bands fra hjemlandet.

by:Larm Festival er altid fremme i skoene hvad nye og interessante artister angår, og de netop offentliggjorte navne er ingen undtagelse. De 22 nye navne er blevet fundet i samarbejde med by:Larms demo lytte-jury, som består af en bred palette af branchefolk. Juryen har lyttet en masse demoer igennem fra hele Norge, og har i dag offentliggjort, hvilke 22 artister der er blevet valgt.

Blandt andet kan man høre den nostalgiske artist Brigt, som har lagt sin computer til side til fordel for instrumenterne. Med hans smukke Beatles-agtige univers blandet med diskorytmer, er der lagt op til en uforglemmelig koncert.

I den helt anden ende af genrespektret dukker bandet Porto Geese op. Her kan vi se frem til en tung og støjfyldt koncert, når bandet tager os med på deres noise-rock rejse.

Hvis man er til blød og fængende R&B, kan man glæde sig til den norsk/marrokanske artist Zee, som finder inspiration i alle verdens rytmer. Zee har igennem sin multikulturalle baggrund fundet frem til sin egen unikke lyd.

Et andet spændende navn er L.U:N.A, som med hendes unikke mix af hip hop og pop er med til at skabe lyden af undergrundsscenen i Bergen.

Udover disse tre navne har festivalen også offentliggjort følgende artister:

Combos
Daniel Obede
Daufødt
Death Throne
Doni Mula
Drittmaskin
Dwall
From Scratch
Juni Habel
Kanaan
Karolinski
Kongle
Natnael
Navian
Oberst
Oprofessionell
Sei Selina
Unganisha

Anders Pedholt Toftgaard-Hansen
Anderstoftgaard@bandsoftomorrow.com