fbpx

Chorus Grant antænder gnister i ny trippet musikvideo

Foto: Jacob Munkholm Madsen

Album- og koncertaktuelle Chorus Grant har sluppet musikvideoen til sin single “No Word for the Word”.

Vi har netop lavet et interview med Chorus Grant i forbindelse med hans udgivelse af albummet Vernacular Music. Den album- og koncertaktuelle kunstner har i den forbindelse sluppet en ny musikvideo som ledsager til nummeret “No Word for the Word”, hvori han tumler rundt i en opgang som en metafor for den intellektuelle overtænkning. Musikvideoen komplimenterer fint sangens lyrik, der angiver, at ikke alt behøves at splittes ad og analyseres.

Chorus Grant aka Kristian Finne siger selv om sangen og musikvideoen:

– Siden mine teenageår har jeg kæmpet med at se verden igennem en lidt forvrænget linse. Uanset hvad som opfostrer dette kaos, så er resultatet et eksistentielt ubehag. Mit tankemylder, min frygt og mine usikkerheder kan trænge ind i næsten enhver tanke, social sammenhæng, sang eller min hånds strøg på guitarens strenge. Angst kan skubbe dig tilbage ind i dig selv og adskille dig fra de ting, som du elsker ved livet. Ikke bare dine kære — men også lugte, synet og lyden af verden. Men for hver dag, der går, bliver jeg bedre til at gemme disse tankemønstre og min usikkerhed væk.

Videoen til “No Word for the Word” portrætterer Grants forvirrende omgang i sin trappeopgang, hvor former og farver fremstår forvrængede og virkelighedsfjerne. Hans færden i lejligheden ledsages af intense close-ups af kunstneren selv med gnister i øjnene.

Se den trippede musikvideo herunder:

Tags:
Johanne Adelaide Nickelsen
Johannenickelsen@bandsoftomorrow.com