fbpx

Chromatics deler cinematisk musikvideo til “Move A Mountain”

Foto: Johnny Jewel

Chromatics er ude med en pompøs musikvideo til et af numrene fra deres aktuelle album ‘Closer To Grey’. Som flået direkte ud af 60’erne, forfører forsangeren i “Move A Mountain”.

Ruth Radelet (vokal, guitar, synthesizer) Adam Miller (guitar, vocoder) Nat Walker (trommer, synthesizer) og Johnny Jewel (producer, multi-instrumentalist) udgør Chromatics. De startede med en lo-fi, punket lyd der blev beskrevet som kaotisk og støjet, men bevægede sig med tiden hen i det elektroniske.

Chromatics er kendt for at være på soundtracket til en del serier, heriblandt Twin Peaks (soundtracket fra 2017), og der er da også noget helt cinematisk over musikvideoen – og ikke mindst lyden på “Move A Mountain”.

Albummet Closer To Grey kom i starten af måneden, og nu deler Chromatics musikvideoen til nummeret “Move A Mountain” herfra. Videoen er instrueret af bandmedlemmet Johnny Jewel, og viser forsangerinden Ruth Radelet i ægte Nancy Sinatra-stil. De rødlakerede negle danser over klaverets tangenter, og den klinisk hvide vintage-telefon. Og med sit blonde hår, og glimtende makeup hypnotiserer Radelet os, og videoen er sært beroligende – taget de blikende effekter i betragtning. Her blandes mekanisk med organisk, mens lyden af det fløjlsbløde nummer fortryller én.

Tags:
Therese Mayland Bagger
Theresemayland@bandsoftomorrow.com