fbpx

Cigarettes After Sex synger om langdistanceforhold på den æteriske “Falling In Love”

Foto: Ebru Yildiz

Det er ikke længe siden Cigarettes After Sex var aktuelle med udspillet “Heavenly” fra deres kommende album ‘Cry’. Nu er de tilbage med singlen “Falling In Love”.

Cigarettes After Sex‘ nye album er indspillet under en række natlige sessioner i et palæ på Mallorca – og det skulle eftersigende have haft indflydelse på værket, der omtales som en varmere, men mindst lige så drømmende oplevelse som trioens forrige udgivelser.

“Falling In Love” er endnu en æterisk tilføjelse til Cigarettes After Sex’ musikrepertoire og andet udspil fra det længeventede album Cry. Det er et blødt atmosfærisk track om et langdistanceforhold, og ved hjælp af forsanger Greg Gonzalez’ karakteristiske androgyne vokal hiver det os med ind i trioens velkendte drømmende univers, hvor alle verdens konflikter kan vente. Gonzalez’ siger om sangen:

“Min kæreste og jeg var i et lang-distance forhold i så lang tid, at vi som par mest udviklede os over telefonen. Det andet vers handler om, hvordan vi ville tage ind og se den samme film på samme tid som om det var en date – selvom vi levede i forskellige byer. Jeg tror der er noget kosmisk over den her sang. Jeg skrev musikken før vores forhold startede. Jeg var overhovedet ikke forelsket på det tidspunkt. Jeg skrev bare om kærlighed og hvordan det ville være at være forelsket igen. To år siden blev jeg forelsket igen – og det var det det krævede for at færdiggøre sangen.

Cry er sat til at udkomme den 25. oktober, og i den forbindelse gæster Cigarettes After Sex København og Den Grå Hal den 22. november.

Giv “Falling In Love” et lyt herunder:

Johanne Adelaide Nickelsen
Johannenickelsen@bandsoftomorrow.com