fbpx

Daniela Andrade skildrer en personlig historie i ny musikvideo

Foto: PR

Daniela Andrade skildrer immigration og splittelse på den hudløst ærlige musikvideo til sangen Gallo Pinto. Se den og læs mere om histoiren bagved herunder.

Den canadiske sangerinde Daniela Andrade med rødder i Honduran har netop udgivet sin EP Tamale i fredags, og for nyligt kom den rørende musikvideo til nummeret “Gallo Pinto”.

På starten af nummeret bliver vi introduceret til en yderst fin sang med spansk barnestemme, der flyder over i Andrades fløjsbløde og forførende stemme understøttet af dejlige guitartoner. Lækre og afslappende indietoner svæver ud af højtaleren og indhyller dig i et behageligt selskab akkompagneret af Andrades imponerende stemme. Med sangen og videoen fortæller sangerinden en yderst personlig historie om sin families immigration. Artisten fortæller selv:

Mit syn på verden var splittet mellem to (Honduran og Canada) fra en tidlig alder og min families historie satte nogle dybe værdier i mig. (…) Denne sang indfanger nogle af disse følelser for mig, som om jeg snakker til forskellige versioner af mig selv og åbner op til mit publikum omkring, hvor min familie og jeg kommer fra. Videoen afbilder mine forældre efter de immigrerede. Jeg ville frembringe en form for ærlighed og menneskelighed til hvad min familie og andre immigranter søger efter; håb og en bedre fremtid.

I videoen ser vi en familie, der er splittet fra deres barn, og hvordan det influerer dem. Hvordan livet stadig går videre, selvom man er helt knust og ikke rigtig er tilstede i det, fordi man er splittet fra dem man elsker. Det er hjerteskærende og meget ærligt, samtidig med at videoen er fyldt med flotte billeder fra syden (måske Honduran, hvor sangerindens forældre er fra).

Se den smukke video og bliv betaget af den lovende sangerindes fine og ærlige musikalske univers.

Björk Brandt Aabling
bjorkaabling@bandsoftomorrow.com