fbpx

Det danske black metal orkester Morild udgiver sidste del af deres koncert på Den Blå Planet

Foto: Mads Salbæk

Foran det store akvarie på Den Blå Planet, kun oplyst af vandets genspejlninger, fremførte københavnske Morild tilbage i februar deres atmosfæriske black metal. Dette blev foreviget på film, og sidste del af koncerten er netop udkommet.

Morild spiller black metal, en genre vi ikke skriver særlig meget om, men som alligevel engang i mellem får sneget sig ind i vores nyheder, og i dette tilfælde, er vi rigtig glade for at det gjorde. Tilbage i februar udgav Morild deres debutalbum, med det lange navn: Så kom mørket og tog mig på ordet En sort sky af minder I afgørende stunder Frosset fast til mit indre Jeg håber det forsvinder med lyset At dø eller blive fri. Dette fejrede bandet med en unik releasekoncert på Den Blå Planet i Kastrup, hvor bandet spillede albummet i sin helhed foran det store akvarie med alle dets skabninger. Denne unikke koncertoplevelse blev filmet af Etisk Lyd og Mads Salbækog, og er i løbet af den sidste månedstid udkommet som en serie på tre dele. Morild har netop sluppet tredje og sidste del af koncerten, som kan ses i bunden af artiklen.

Morild startede som band i begyndelsen af 2016 og blev hurtigt kendt som et intenst og stærkt liveband med et godt øje til det visuelle. I 2017 udgav bandet deres netop genudgivede debut EP VI, hvor de opviste deres rå men smukke black metal. Den 1. februar i år udkom debutalbummet så kom mørket…, hvor bandet dykkede endnu længere ned i deres stemningsfyldte kompositioner og atmosfæriske univers.

Udover denne flotte udgivelse har Morild netop annonceret en række shows, og man kan i den anledning fange bandet live når de spiller i Pumpehuset, København den 16. november.

Oplev kraften bag Morild og se tredje del af deres flotte koncert herunder:

Tags:
Anders Pedholt Toftgaard-Hansen
Anderstoftgaard@bandsoftomorrow.com