fbpx

Det lysende indie-stjerneskud Alfie Templeman er ude med singlen “Don’t Go Wasting Time”

Foto: Blackksocks

Det purunge, britiske multi-talent Alfie Templeman er tilbage med endnu en EP, og efter den ny-udgivne smagsprøve er vi spændte på hvad der er i vente.

Den unge Alfie Templeman har annonceret sin tredje EP Don’t Go Wasting Time og er nu ude med titelnummeret, der er efterfølger til september-teaser-tracket “Used To Love”.

– “Don’t Go Wasting Time” handler om breakups og at prøve at stoppe sig selv i at savne nogen. Tracket har en virkelig fin melodi som jeg fandt på for flere år siden, den startede faktisk som en punk-sang, men fik en ny titel i år da jeg gravede den frem… Jeg har aldrig været mere oppe at køre over et færdigt produkt. Alt på EP’en passer perfekt sammen – hver sang har et formål og en ny historie. Alt på den her plade er hvad jeg altid har ønsket at opnå. Fortæller Templeman selv om nummeret og EP’en.

Den blot 16-årige dreng holder til i Bedfordshire, og kan allerede kalde sig intet mindre end musiker, sangskriver, producer og performer.

Han startede da også tideligt – allerede i en alder af syv år begyndte Templeman at spille trommer, og som 13-årig havde han lært sig selv at spille guitar, bas og at producere.

Det er nok heller ikke helt tilfældigt at han stod øverst på listen over de bedste opdagelser vi gjorde os på Reeperbahn Festival i år. Den unge charmør er nemlig utroligt ydmyg, tilstede og overskudsagtig når han står på en scene.

Til november og december turnerer han UK med landsmændende i Sports Team, og Don’t Go Wasting Time udkommer den 15. november.

Therese Mayland Bagger
Theresemayland@bandsoftomorrow.com