fbpx

Dør Nr. 13 giver den gas til releaseparty i ny musikvideo

Foto: PR

Dør Nr. 13 har fuld fart fremad og fejrer i dag deres kommende Danmarksturné med ny musikvideo.

Vi har tidligere beskrevet Dør Nr. 13’s lyd som velkomponeret ufiltreret rock – blandt andet i 10 hurtige med Dør Nr. 13, hvor du kunne lære bandet lidt bedre at kende – i anledning af udgivelsen af deres EP 13 – Side A. EP’en adskiller sig fra resten af Dør Nr. 13’s musikalske repertoire med en endnu mere rå lyrik og en lidt mere delikat tone, der ellers ikke har indgået i bandets postpunk univers før.

Der er i dag en uge til, at gruppen tager på Danmarksturné og for at fejre dette, har kvintetten sluppet en musikvideo til nummeret “LIVET ER NU” fra den nye EP. Videoen er optaget til bandets releaseparty i Tapetown studiet i Århus og skildrer på upoleret vis en af gruppens rockede og bestialske livekoncerter.

Dør Nr. 13’s koncertturné bringer dem blandt andet forbi Atlas i Århus og Hotel Cecil i København. Se bandet (og publikum) give den gas til “LIVET ER NU” i musikvideoen her:

Tags:
Johanne Adelaide Nickelsen
Johannenickelsen@bandsoftomorrow.com