fbpx

Dusin: Tre numre vi hører på repeat

Foto: Marie Oleinik

Den dansksprogede duo Dusin har netop sluppet singlen “Sommerfugl”. Nedenfor kan du læse om tre numre, drengene hører på repeat i øjeblikket.

Den danske duo Dusin har udgivet musik siden 2017, hvor de fik succes med debutsinglen “Frisk Igen”. Gruppen, der består af medlemmerne Mads Vadsager og Jesper Norhstedt Boesgaard laver musik karakteriseret af en let sprudlende og skandinavisk lyd, og de er i dag udkommet med deres nye single “Sommerfugl”.

Det poppede nummer bærer præg af en lidt anderledes klang end drengenes tidligere sange, men er utrolig catchy med tung bas og synthesizers. I forbindelse med udgivelsen har vi fået duoen til at give os et indblik i de tre numre, som de selv hører på repeat lige nu.

School of X – “Destiny” 

– “Destiny” er et eksempel på en sang, som man kan høre igen og igen, uden at den holder op med at virke. Når man lytter til et nummer, kan man nogle gange blive fascineret af produktionen og lydene, men når alt kommer til alt, så er det den gode sangskrivning, der overlever. Produktionen i “Destiny” er skrabet helt ned, så de smukke melodier virkelig får lov til at stå frem. 

No Rome (feat. The 1975) – “Narcissist” 

– “Narcissist” er faktisk ikke bare en sang, vi lytter til for tiden, men en sang, som vi har lyttet til i et helt år. Den er mega groovy, og så er melodien i omkvædet vanvittig god! Hver gang vi selv skal lave et omkvæd, får vi lidt lyst til bare at smide den melodi ind og håbe på, at ingen vil lægge mærke til det.

Goss – “Fever Ray

Vi har længe være fascinerede af Goss og især dette nummer. Kombinationen af den kantede produktion med masser af små detaljer og så hans nærmest dovne (på den fede måde!) vokal gør sangen vildt unik. ”Fever Ray” er i vores optik hans bedste track, som vi bliver ved med at lytte til. Igen er det en sang med et stærkt omkvæd, der sætter sig fast, men som man ikke bliver træt af efter en uge.

Johanne Adelaide Nickelsen
Johannenickelsen@bandsoftomorrow.com