fbpx

Emma Steinbakken folder sig følelsesmæssigt ud på sin nye single “Never Forgiving”

Foto: Epic Records Germany

Debutsinglen fra den unge normand med den stærke stemme, “Not Gonna Cry”, er blevet spillet over 7.4 millioner på spotify. Safe to say at hun har godt gang i karrieren trods sin unge alder.

Vi på redaktionen har allerede hørt “Never Forgiving”, da Emma Steinbakkens fortryllende stemme udfyldte en lille klub på Reeperbahn Festival for et par uger siden. Nu er den så udgivet, tilgængelig for alles ører.

For den norske, kun 16-årige sangerinde, er ærlighed vigtigt i hendes musik – der er ikke noget der skal pakkes ind. “Never Forgiving” er, som titlen udtrykker, melankolsk, hjerteskærende og netop ærlig. Med pianoet og Steinbakkens følelsesladede stemme inviterer hun lytteren ind i sit unge univers.

Hun har om sit sangskriveri sagt:

– Det at jeg læser masser af mørk eller trist poesi, har hjulpet mig med at beskrive mine følelser, og putte ord på dem. Jeg spørger ofte mig selv hvordan jeg har det og hvorfor. Jeg taler meget med mig selv om, hvordan mine venner har det, og hvordan jeg har det med hvordan de har det. Det er ikke alle 16-årige piger gør det, men det gør jeg.

Der er et interview med Emma Steinbakken i vente, indtil da kan du lytte til “Never Forgiving” her:

Therese Mayland Bagger
Theresemayland@bandsoftomorrow.com