fbpx

FABER sætter bjerge i brand på sin debutsingle

Foto: Tiffany Hoff

Viola Faber, eller FABER, er det seneste spirende stjerneskud på den danske musikhimmel. Hun har netop sluppet sin debutsingle “Bjerge i Brand”.

22-årige Viola Faber producerer – i samarbejde med Sleep Party People’s Brian Batz og under aliasset FABER, unik alternativ pop. “Bjerge i Brand” er FABERs debutsingle og første udspil fra sangerindens kommende EP Græder Rigtig Pænt. Hendes lyd er en blanding af dansk skrøbelighed med internationale bomber og resultatet er hendes helt egen poetiske babushka-pop. Hun siger selv om udspillet:

Sangen handler om at miste kontrollen over sig selv, og ikke være opmærksom på at man hiver folk med i faldet. Om at være tosidet. At være på en måde udadtil og på en helt anden indvendigt. Den kan handle om dig, om mig eller om en vi kendte engang. Der vil være tidspunkter, hvor man bliver nødt til at spørge sig selv: kan jeg forsvare det, jeg har gang i lige nu, og kan jeg tillade mig at blive ved.

Giv “Bjerge i Brand” et lyt og se den tilhørende psykedeliske musikvideo herunder:

Tags:
Johanne Adelaide Nickelsen
Johannenickelsen@bandsoftomorrow.com