fbpx

FORPREMIERE: Arthur Kay bader i synthesizer-funk på “Say It Out Loud”

Foto: Jonathan Vivaas Kise

Den norske musiker Arthur Kay udgiver sin første solo EP om et par dage, men allerede nu kan du få en eksklusiv forsmag på sangen “Say It Out Loud”.

Arthur Kay har efterhånden været et kendt navn på Oslos musikscene et stykke tid. Måske kender du ham fra indie rock bandet The Switch, måske som frontmanden i hans eget jazzinspirerede orkester Dr. Kay and His Interstellar Tone Scientists, eller måske har du set ham bag tangenterne, når den norske rapper Ivan Ave spiller. Men selv hvis du ikke er bekendt med Arthur Kay og hans bands, er der dog kun en ting, du skal vide: Arthur Kay har styr på tangenterne!

Dette er tydeligt at høre under funk-bangeren “Say It Out Loud”. Med en groovy synthbass-line og et funky beat er fundamentet lagt. Herpå bygger Arthur Kay nogle bløde akkorder og en catchy vokal, som guider os igennem funk oasen. Lidt over halvvejs inde i sangen kaster Arthur Kay sig ud i en vild synthesizer solo, som næsten fylder resten af nummeret. Her får han for alvor lov til at vise sit unikke talent bag tasterne, og det fungerer rigtig godt.

Arthur Kay udgiver sin første solo-EP den 11. oktober på Jansen Records. EP’en består af fem sange, som bevæger sig imellem tung synthfunk, latin-amerikansk psychedelia og rolige sjælere.

Lyt til “Say It Out Loud” herunder og glæd dig til resten af EP’en:

Tags:
Anders Pedholt Toftgaard-Hansen
Anderstoftgaard@bandsoftomorrow.com