fbpx

FORPREMIERE: Cherry Blossom Kids tripper ud på deres nye single

Foto: Bjørn Rosenquist

“Trippin´ Over You” er det nyeste singleudspil fra Cherry Blossom Kids, og i dag holder vi eksklusiv forpremiere på sangen og den tilhørende lyrikvideo.

Cherry Blossom Kids startede ud som et studieprojekt tilbage i 2017 bestående af sanger og guitarist Daniel Konge Henriksen og bassist og producer Jens Moss Thorsen. I dag har bandet ekspanderet deres line-up til en kvintet bestående af Tim Hede Jensen, Jón Eliassen og Jacob Crone Jensen, som blandt andet er kendt fra bands som Lumia, The Millenials, Bersærk og Video Compact.

“Trippin´ Over You” følger op på bandets debutsingle “Let’s Run Away”, og viser igen bandets talent for skarpe melodier og catchy hooks. På den nye single har Cherry Blossom Kids skabt en excentrisk blanding af det bedste fra pop og rockens verden. Med en næsten Queens of the Stone Age-agtig fuzz lyd på guitaren, indpakket i et solidt beat og en stærk genkendelig melodi, er sangen en festlig udladning af bedste skuffe.

Om singlen siger bandet selv:

Det har været en legesyg og underholdende proces at skabe nummeret, da vi føler, det både understreger vores pop/rock-hybrid som orkester og vores intention om at belyse et universelt behov, de fleste kan relatere til.

“Trippin´ Over You” er som titlen også henviser til, en sang der belyser den menneskelige trang til at trippe ud igennem forskellige former for lyster. Dette har Frederik Øst pakket ind i en syret lyrik-video, som med dens flotte animationer indkapsler trippet, men som samtidig skaber klare referencer til bandets retro og rockede lyd.

Se den syrede lyrik-video til “Trippin’ Over You” herunder:

Anders Pedholt Toftgaard-Hansen
Anderstoftgaard@bandsoftomorrow.com