fbpx

FRAADS slipper ny inderlig kærlighedssingle

Foto: Viktoria Salomonsen

FRAADS’ nye kærlighedsnummer er ligeså unikt som resten af duoens rå musikunivers.

FRAADS‘ univers er helt deres eget, og deres unikke hiphop-lyd har for længst cementeret dem som en upcoming gruppe, man skal holde godt øje med. Vi har netop givet duoen fuld plade for deres koncert i Lille VEGA i fredags, hvor drengene markerede sig selv som et af de bedste nye live-navne på den danske musikscene.

Duoen har netop sluppet singlen “Blinker”, som giver endnu et indblik i deres følsomme og upolerede musikalske verden. David Engelbrechts produktion komplimenterer som altid Papa Erotics vokal, og resultatet denne gang er en kærlighedssang om de små ting. Nummeret er en alternativ hiphop-oplevelse, der er mindst lige så intim og sigende som resten af gruppens musikrepertoire.

Giv “Blinker” et lyt herunder:

Tags:
Johanne Adelaide Nickelsen
Johannenickelsen@bandsoftomorrow.com