fbpx

GENTS annoncerer deres første Danmarksturné

Foto: Dennis Morton

Samtidig med at GENTS netop idag har udgivet deres nye album Human Connection annoncerer duoen samtidig at de drager på Danmarksturné i starten af 2020.

GENTS der høstede en masse fans og ros fra anmeldere for deres 80’er agtige lyd og vellykkede univers på henholdsvis Embrace The Future (2015) og About Time (2017), er nu klar med albummet Human Connection. Et album der sparker gang i en ny æra for gruppen. Albummet indtager sin plads med drømmende og poppede toner såvel som dansable og mere hårdtslående rytmer, der sætter gang i kroppen og sindet. Hvis du vil vide mere om albummet, kan du hoppe ind og læse vores anmeldelse af det her.

Med det nye album lægger der også nye koncerter for fødderne af musikerne, der drager på deres første Danmarksturné i starten af 2020 med nye såvel som gamle sange. Og deres Europaturné starter allerede nu til november. Om det nye album siger drengene selv:

– Human Connection er et billede på splittelsen mellem at bruge al den teknologi, der gennemgriber vores liv, men samtidigt huske os selv i det. Uden at romantisere fortiden vil vi minde om, at vi ikke skal fortabe os i det virvar af teknologi og det optimeringsræs, der gennemsyrer den her tid. Vi må ikke glemme os selv og hinanden i alt det her.

Lyt til det vellykkede album, og glæd dig over at du snart kan opleve det i live-aktion.

Tags:
Björk Brandt Aabling
bjorkaabling@bandsoftomorrow.com