fbpx

Highasakite slipper ny og inderlig single – og annoncerer kommende album

Foto: Jørgen Nordby

Den norske indiepop-duo Highasakite er ude med den nye single “Can I Be Forgiven” og annoncerer samtidig nyt album og koncert i VEGA til maj.

Highasakites musikalske repertoire er svært at definere. De mikser indiepop med flydende synthesizers til en drømmende drink, der har taget hjemlandet Norge med storm. Gruppen har flere gange modtaget landets svar på en Grammy – Spellemannsprisen, og deres sange har blandt andet været featured i TV-serien SKAM.

Gruppen består af medlemmerne Ingrid Håvik som forsanger og Trond Bersu på trommer – derudover er Kristoffer Bonsaksen og Øystein Moen med som band. Gruppen har hele tre albums i bagagen, og nu er de aktuelle med endnu et udspil – singlen “Can I Be Forgiven” fra deres netop annoncerede fjerde album The Bare Romantic.

“Can I Be Forgiven” er et inderligt og følsomt nummer, der starter stille ud, men som efterhånden bygger op til et elektronisk udbrud i omkvædet, der står i komplementær kontrast til Håviks karakteristiske lyse vokal. Highasakite tager deres nye album med til Danmark når de rammer VEGA den 1. maj. Giv det nye nummer et lyt herunder:

Tags:
Johanne Adelaide Nickelsen
Johannenickelsen@bandsoftomorrow.com