fbpx

Iris Gold annoncerer Danmarks- og Europaturné

Foto: J. C. Fry

Iris Gold tager på omfattende turné – hun kommer blandt andet forbi Loppen og Atlas i Danmark.

Iris Gold har netop været nomineret som “Årets Bedste Nye Livenavn” til Danish Music Awards, og nu har du chancen for at opleve Gold, hvor hun er bedst – nemlig live, når sangerinden tager på Danmarks- og Europaturné til januar.

I løbet af 2019 har Iris Gold både optrådt for den franske præsident og været på scenen i en udsolgt Royal Festival Hall i London med Nile Rodgers og den ene halvdel af Eurythmics, Dave Stewart. Sangerinden har for længst bevæget sig ud over Danmarks grænser, og det er da også derfor, at hendes kommende turné også dækker Finland, Tyskland, Østrig og Schweiz.

Hendes turné hylder månen og lyset i vintertiden – og det bliver nok også svært at holde fast i sin vinterdepression, når man bliver inviteret ind i divaen Iris Golds farverige flower-power univers. I Danmark kan du blandt andet opleve sangerinden på Loppen i København den 30. januar og på Atlas i Aarhus den 7. februar.

Varm op til koncerterne med en Iris Gold-klassiker her:

Tags:
Johanne Adelaide Nickelsen
Johannenickelsen@bandsoftomorrow.com