fbpx

Joshua Radin: Tre numre jeg hører på repeat

Foto: PR

Den Talenfulde sanger og sangskriver Joshua Radin, der har hittet med flere numre som eksempelvis det smukke og skrøbelige ”Winter”, er aktuel med nyt album idag – og annoncerer samtidig en turné. Nedenfor tager han dig med igennem tre numre, han hører på repeat for tiden.

Den amerikanske singer-songwriter Joshua Radin brød i 2004 igennem med sit første nummer ”Winter”, der blev et hit igennem den populære tv-serie ”Scrubs”. I 2006 kom opfølgningen på dette, nemlig debutalbummet ”We Were Here”, hvor Ryan Adams medvirkede på nummeret ”Lovely Tonight”.
Den største succes opnåede Joshua Radin på pladen ”Simple Times” (2008), der er solgt i mere end 250.000 eksemplarer. I alt har han udgivet syv studiealbum og solgt over 750.000 eksemplarer. Artisten har desuden høstet ros fra blandt andre Rolling Stone, Elle og The Guardian og har optrådt i store amerikanske tv-shows som Ellen DeGeneres og Jimmy Kimmel Live. I dag har Joshua Radin udgivet det ottende studiealbum Here Right Now, og han går nu igang med en US- og Europa-turné. Joshua Radin lægger således også et besøg forbi Hotel Cecil i København til januar 2020.

Når Joshua Radin gæster Hotel Cecil, kan man forvente ægte singer-songwriter vibes med smukke tekster, melankolske og fine melodier opbakket af storslåede instrumenter i form af klaver og strygere. På nogle numre finder man også en akustisk vibe, hvor det er Joshua Radins flotte og skrøbelige stemme, der skinner igennem alt imens lyden af en lækker guitar indhyller én i et magisk og afslappet univers. Et pragteksemplar på musik man kunne sætte på til en pejs og et krus varm te i et sommerhus. Der er noget efterårs- og vinterstemning over musikken, som varmer én i den bidende kulde, hvilket vi håber også kommer til at være tilfældet, når Joshua Radin giver koncert på Hotel Cecil.

Nedenfor kan du se hvilke tre sange, artisten selv hører på repeat for tiden:

Hamilton Leitheuser + Rostam – “In a blackout”

Den her sang har virkelig en cool vibe. Jeg elsker Hamiltons stemme og guitarspil. Og Rostams produktion. Jeg har lyttet til den her sang på repeat i et par år nu.

Shakey Graves – “Dearly Departed (live)”

– Jeg kan huske, første gang jeg hørte den her live session, og tænkte hvor fantastisk den her sang er. Det er en go to for mig, når jeg kører rundt i Los Angeles.

Francis and the Lights (featuring Chance the Rapper) – “Can i have this dance”

Det her er sådan et sjovt tune at spille i bilen. Det er normalt ikke sådan noget musik jeg er draget af, men jeg synes at de begge to er så talenfulde og det giver mig sådan en god følelse når jeg lytter til det

Björk Brandt Aabling
bjorkaabling@bandsoftomorrow.com