fbpx

Journey Fest 2020 annoncerer de første navne

Foto: (Sandy) Alex G // PR

Den københavnske festival har for hvert år vokset sig større og har tidligere budt på internationale navne som SASSY 009, Nilüfer Yanya, CTM, Black Midi og slowthai. Nu er festivalen klar med de første navne til næste års koncerter.

Journey Fest beskriver sig selv som Københavns pulserende soundtrack, og er en festival, der hylder nye spirende kunstnere både fra den danske og internationale musikscene. I midt september indtog kunstnerne Baby Rose, Awinbeh (som for nyligt var vores Ugens Upcoming), Hôy la, SASSY 009 og Kedr Livanskiy Lille VEGA til en fortryllende koncertaften – og nu er festivalen klar med tre nye navne til vinterens koncertaftener.

Fredag den 21. februar kan du glæde dig til opleve amerikanske (Sandy) Alex G, som er én af de mange artister, der gennem en DIY-tilgang og bedroom recordings har startet med at uploade musik til Soundcloud og Bandcamp. Lo-fi-æstetikken er i højsædet, og den kun 26-årige singer/songwriter har formået, selv med sin unge alder, at lave utallige album med et konstant uforudsigeligt miks af både folk, country, rock og pop. Amerikaneren har derudover også bidraget med guitar på Frank Oceans senest to album. På disse rollelister finder man også den britiske multikunstner Joe Thornalley aka Vegyn, som både har ageret producer for Frank Ocean og Travis Scott-albummet Astroworld. Hans melodiske hiphop- og dance produktioner imponerede senest på mixtapet Text While Driving If You Want To Meet God! med hele 71 tracks. Til november slipper han sit debutalbum, som blandt andet byder på samarbejder med JPEGMAFIA og den franske rapper Retro X.

Udover de internationale navne bliver den danske musikscene også repræsenteret med Dirt Bike. Gustav Berntsen, som også ses som frontmand i punkbandet Pardans, sprang i sensommeren ud med sit soloprojekt, der udforsker sangerens mere bløde singer/songwriter side – som han viste på debutsinglen “Roll In The Hay”.

Den første koncertaften til Journey Fest 2020 løber af stablen fredag den 21. februar.

Ida Hummelgaard
idahummelgaard@bandsoftomorrow.com