fbpx

Kashmir annoncerer to eksklusive koncerter i Jyske Bank Boxen og Royal Arena

Foto: Morten Bjarnhof

Efter fem års tavshed annoncerer den ikoniske gruppe Kashmir to koncerter i Jyske Bank Boxen, Herning og Royal Arena, København.

Kashmir bestående af Kasper Eistrup, Mads Tunebjerg, Asger Techau og Henrik Lindstrand, gik for fem år siden hver for sig for at gøre plads til nye kunstneriske soloprojekter. De efterlod sig et hul hos mange musikelskere, og det var dengang uvist, om bandet ville genopstå. Nu har gruppen annonceret deres hjemkomst til den danske musikscene i form af to enkeltstående arenakoncerter i Herning og København.

Forsanger Kasper Eistrup udtaler:

– Hvis Kashmir nogensinde skulle vende tilbage, skulle tiden være til det, og det er den nu. De seneste år har vi oplevet en rørende efterspørgsel fra vores fans, og det har skubbet til vores egen lyst i en sådan grad, at vi nu er klar til at gå på scenen som Kashmir igen. Da vi valgte at holde pause på ubestemt tid, gjorde vi det uden at markere beslutningen og vi skylder både os selv, og i særdeleshed vores publikum at fejre vores fælleskab og det vi har opbygget sammen.

Han fortæller desuden om koncerterne:

– Vi ønsker at give alle en dejlig oplevelse med en rejse igennem hele Kashmir-kataloget. Vi kaster mere ind i kampen for det ultimative show, end vi nogensinde har gjort. Det pirrer mig, at vi aldrig har arbejdet med en produktion af dette omfang. Det bliver spændende at prøve kræfter med og vi håber det bliver nogle fantastiske oplevelser.

Koncerterne tager sted i henholdsvis Jyske Bank Boxen torsdag d. 28. Maj 2020 og Royal Arena fredag d. 29. Maj 2020.

Tags:
Johanne Adelaide Nickelsen
Johannenickelsen@bandsoftomorrow.com