fbpx

Kashmir giver ekstrakoncert i Royal Arena

Foto: Morten Bjarnhof

For to dage siden annoncerede Kashmir to koncerter efter fem års stilhed. 15.000 billetter blev solgt på få minutter, så nu har de annonceret en ekstra koncert i Royal Arena.

Kashmir er et af landets største, mest legendariske rockbands, så det er bestemt ingen overraskelse, at deres tilbagevenden blev taget exceptionelt godt imod. Forsanger Kasper Eistrup udtaler om medfarten:

Vi er overvældede over den modtagelse, de forestående koncerter har fået overalt og ikke mindst hos vores meget dedikerede fanskare. Lige nu lægger vi os i selen for at skabe det ultimative show og den ultimative ramme for at genopleve alle de klassiske sange, vi selv holder så meget af. Det gør os enormt glade, at endnu flere fans nu får muligheden for at for fejre det fællesskab, vi har opbygget sammen med dem.

Koncerterne finder sted i Jyske Bank Boxen torsdag d. 28. Maj og i Royal Arena fredag d. 29. maj og nu også den 30. maj.  

Tags:
Therese Mayland Bagger
Theresemayland@bandsoftomorrow.com