fbpx

Klaptrae udgiver flot live-session video til den fortryllende single “Be My Love Act II”

Foto: Johannes Tougaard

På singlen “Be My Love Act II” udfolder Klaptrae sit smukke og melankolske mix af elektroniske og folkede elementer, og i den netop udgivne live-video formår sangen at ramme nye emotionelle højder.

Under kunstnernavnet Klaptrae producerer Laurits Steinberg elektronisk følelsesladet musik, som har en drømmende atmosfære over sig. Sangen “Be My Love Act II” er første single forud for Klaptraes debut EP, som er ude i november. I denne anledning har Klaptrae optaget en live-version af sangen, som du kan se nederst i artiklen.

Om sangen siger Klaptrae selv:

I Klaptrae dyrker vi at perfektionere det uperfekte. Her overlever de første ‘grimme’ optagelser stort set altid. Det minder mig om, hvordan sangen blev født, og hvor langt den er kommet. Det var den nemmeste sang, jeg nogensinde har skrevet. Det var på samme tid også den sværeste at gøre færdig. Nu er den fri.

Vores tidligere Ugens Upcoming har i live-versionen af “Be My Love Act II” skabt et stemningsfyldt og eftertænksomt univers, som får en til at gå i stå og bare lytte. Sangens Bon Iver-agtige vibes med den effektbehandlede falset vokal, det smukke og bløde guitar spil, og de eksplosive markeringer fra trommerne og bassen, har en intens og bjergtagende effekt, som gør at man tager alt ind og lader sig rive med.

Se videoen herunder:

Tags:
Anders Pedholt Toftgaard-Hansen
Anderstoftgaard@bandsoftomorrow.com