fbpx

Koncertanbefalinger // Uge 40

Foto Boundaries // Louise Le Meur

Så er vi igen klar med vores ugentlige koncertanbefalinger, som i denne omgang byder på alt fra dansksproget alt-rock til en amerikansk hit-producer og et spændende soloprojekt til et LA-baseret indieband. Vi har udvalgt fire interessante oplevelser, men husk også at tjekke de andre tilbud ud nederst i guiden.

blackbear

Hvonår: Tirsdag den 1. oktober
Hvor: VoxHall

blackbear har allerede gæstet København, og vi var naturligvis til stede, da den 28-årige Matthew Musto fyldte Lille VEGA. Du kan læse anmeldelsen her, og vurdere om han fortjener dit besøg, når han gæster VoxHall i Aarhus. blackbear har markeret sig som alternativ R&B stjerne, med hits som “idfc” og “Do Re Mi” bag sig. Senest har han udgivet albummet “Anonymous”, og singlen “hot girl bummer”. Derudover skriver og producerer han for store navne som Childish Gambino, Linkin Park, og står blandt andet bag Justin Biebers kæmpehit “Boyfriend”.

Boundaries + Fugleflugten

Hvornår: Torsdag den 3. oktober og Fredag den 4. oktober
Hvor: Atlas og Lille VEGA

Altrock-grupperne Boundaries og Fugleflugten kom begge frem i 2017. Nu drager de på turné sammen, og rammer ni spillesteder i landet. Blandt andet Lille VEGA, hvor Fugleflugten sidste år var en af VEGAs Udvalgte, og i år er det så Boundaries der kan prale af dette. Begge bands har eftersigende nyt materiale på vej, som de vil dele på den fælles turné.
Boundaries skaber en særlig blanding af postpunk og krautrock, og har en ærlig DIY-lyd, da de selv indspiller, mixer og producerer deres musik.
Fugleflugten rammer genrer som postpunk, dreampop og psych rock. Deres lyrik er på dansk, og på en måde melankolsk og heftigt på samme tid. I år udgav de albummet “Morgenlysskær”, der fik ros af vores anmelder. Hvis du er fan af The Minds Of 99, vil du sandsynligvis også være vild med Fugleflugten.

Kippenberger

Hvornår: Fredag den 4. oktober og lørdag den 5. oktober
Hvor: HeadQuarters og Stengade

Tobias Kippenberger startede som frontmand i rockgruppen The Floor Is Made Of Lava. Nu er han gået solo under eget efternavn, og gæster snart flere spillesteder i landet, med forskellige supports, herunder Månelys og Fjernsyn. Debutalbummet Kroen & Kirken blev smidt på gaden for en måneds tid siden, og indeholder “Søerne”, en ode til København, akkompagneret af Katinka. Du kan stadig nå at få fingre i billetter til Kippenbergers shows.

Local Natives

Hvornår: Søndag den 6. oktober
Hvor: Pumpehuset

Den californiske indie-kvartet Local Natives, blev dannet i Orange County, og rykkede til Silver Lake i 2008 for at skrivedebutalbummet Gorilla Manor. I 2010 gav de deres første danske koncert på Roskilde Festival, og siden har de udviklet en solid fanbase og spillet herhjemme af flere omgange. I år udgav de albummet Violet Street, som vi kan forvente numre fra, udfoldet med deres vokalharmonier, og melodiske lyd.

Gå heller ikke glip af:

Pixies – K.B. Hallen, tirsdag den 1. oktober
Bisse – Hotel Cecil, fredag den 4. oktober

Therese Mayland Bagger
Theresemayland@bandsoftomorrow.com