fbpx

Låpsley er blevet voksen på den smukke single “My Love Was Like The Rain”

Foto: Alexandra Waespi

Med debutalbummet inspirerede hun ingen mindre end Billie Eilish. Nu får vi for første gang en forsmag på hvad der kommer efter den succesfulde start.

Engelske Låpsley har en ny EP – These Elements på vej. Singlen “My Love Was Like The Rain” er det første vi hører herfra, og samtidig første udgivelse fra sangerinden siden debutalbummet Long Way Home fra 2016.

Den dengang 19-årige Holly “Låpsley” Fletcher fik meget ros for debuten Long Way Home, og har været med til at inspirere Billie Eilish før hendes storhedstid.

Låpsley er ikke blot sangerinde, hun har baggrund i klassisk musik og er sangskriver og multiinstrumentalist. Hendes lidt mørke elektroniske indie-univers mærkes stadig på “My Love Was Like The Rain”, hvor hun til gengæld lyrisk er blevet mere voksen i forhold til de teenage-inspirerede numre fra debutpladen. Hendes særprægede, smukke stemme står i fuldt flor på den nye single, der kommer med tilhørende musikvideo, der næsten virker lige så blå som sangen.

EP’en These Elements udkommer den 22. november.

Tags:
Therese Mayland Bagger
Theresemayland@bandsoftomorrow.com