fbpx

Michael K. skildrer bibelsk fortælling på sin nye single “Haircut”

Foto: Allegra Samsen

Michael K. havde stor succes med førstesinglen “Dorian Gray”. Nu er hun ude med sin tredje single, “Haircut”, der er inspireret af en oldgammel historie, du måske kender.

“Haircut” er den nyeste single fra Kristin Michael Robinson, der går under kunstnernavnet Michael K. Nummeret er baseret på den bibelske historie om Samson og Delilah. Fortællingen om Delilah der lokkede Samson til at afsløre at hans styrke lå i håret, hvorefter hun forrådte ham.

Det er et kendetegn for Michael K. at trække på litteratur i sine numre, og på denne single gør hun det ved at bruge håret som symbol for styrke og stabilitet – akkurat som i historien om Samson og Delilah. Hun beskriver et forhold, hvor der er bedrag fra begge sider. Historien bliver skildret over Michael K.s dystre folk-tronica-univers.

Kristin Michael Robinson er oprindeligt fra Texas, men bor nu i Los Angeles, hvor hun studerer på University of Southern California’s Thornton School of Music. Det er hendes passion at skabe og støtte andre musikere, derfor har hun en platform, hvor hun hjælper artister med at vokse og blive opdaget. Hendes egen musik udgiver hun selv, og det er et spørgsmål om tid før der kommer mere fra hendes front.

Tags:
Therese Mayland Bagger
Theresemayland@bandsoftomorrow.com