fbpx

Milky Chance annoncerer nyt album samt koncert i København

Foto: Anthony Molina

Den tyske gruppe Milky Chance udgiver det nye album Mind The Moon den 16. november og tager i den forbindelse på tour – de kommer blandt andet til Amager Bio til marts.

Milky Chances alternative popunivers er svært at sætte en finger på. Indie-pop-folk duoen bestående af Clemens Rehbein, der styrer instrumenter og vokal, og Philipp Dausch, der er DJ, brød igennem verden over tilbage i 2013 med udgivelsen af hitsinglen “Stolen Dance”. Gruppen har to studiealbums i bagagen og er nu klar med et tredje. Mind The Moon hedder det, og det er sat til at udkomme den 15. november.

Mind The Moon skulle efter sigende fungere som en hybrid mellem bandets første og andet album – enkeltheden overfor kompleksiteten. Noget, der går igen fra de to albums Sadnecessary og Blossom, er de catchy melodier og beats samt sangenes drømmende chillax-vibe – der dog på ingen måde mangler lyrisk eller musikalsk dybde.

I forbindelse med udgivelsen af albummet til november tager gruppen på tour og kommer blandt andet til Amager Bio i Danmark den 6. marts. Du kan give Milky Chances spritnye single “Fado” et lyt herunder:

Tags:
Johanne Adelaide Nickelsen
Johannenickelsen@bandsoftomorrow.com