fbpx

Ny single fra den genremæssigt alsidige gruppe Little Dragon

Foto: Vicki King

Den alsidige gruppe Little Dragon, der er svær at placere genremæssigt, men som laver gedigne hits, imponerer endnu engang med lækkert nyt track.

Den populære svenske gruppe Little Dragon er kendt for at bevæge sig indenfor flere genrer – alt fra alternativ R&B til Indie-rock – og lave musik med store anerkendte artister. Gruppen har blandt andet samarbejdet med store internationale navne som Gorillaz, Mac Miller, FLUME, KAYTRANADA, BADBADNOTGOOD og mange flere. Man kan derfor roligt sige at gruppen har haft stor succes i udlandet såvel som hjemme i Norden.

De mange samarbejdspartnere viser også Little Dragons talent for at arbejde og eksperimentere med forskellige genrer og lyde – Det samme gør de på den nye kalejdoskopiske og fængende single “Tounge Kissing”. Her er der mange forskelligartede lyde og udtryk i spil. Det er den glade og optimistiske følelse, der præger nummeret – med fløjtespil, percussion og god stemning- men der får også sneget sig en masse finurlige og skæve lyde ind, der giver det et yderst fedt, legende og eksperimenterende udtryk til tracket. Det er et lækkert laidback nummer, der frembringer smil på læben og en trang til at bevæge sig i takt med de catchy og ørehængende rytmer. Sådan et nummer man helt klart skal høre, hvis man går og har en smule sommerfugle i maven, eller hvis man bare vil komme i godt humør på en grå efterårs-torsdag. Gruppen smider selv en kommentar til nummeret:

Sangen handler rigtig meget om at tage modige skridt (…) at se sine dæmoner i øjnene og tungekysse med livet, ikke holde tilbage, men gå helt ind i det med alt det indebærer. Alle øjeblikke lige i ansigtet.

Hvis du ligesom os, er helt vilde med Little Dragons univers, kan du opleve dem, når de indtager Lille VEGA den 10. marts, og forhåbentligt spiller det nye nummer og alle de andre store hits som “Lover Chanting”, “Ritual Union” og “Wildfire”. Indtil da, kan du forelske dig i de nye toner fra gruppen lige her:

Björk Brandt Aabling
bjorkaabling@bandsoftomorrow.com