fbpx

Off Bloom – Hotel Cecil

Foto: Kia Hartelius
Venue: Hotel Cecil
Dato: Lørdag den 12. oktober 2019

Tigerprint, stiletter og en hvid crop top lyder måske ikke helt som opskriften på en klassisk popkoncert – men faktisk var det lige præcis, hvad Mette Mortensen (forsanger) var iført, da hende og resten og trioen på fornemmeste vis lagde Hotel Cecil ned. 

Off Bloom – Hotel Cecil
4 / 5 Reviewer
Rating4

Stemning var bestemt i top da det danske band Off Bloom indtog scenen på det lille spillested i indre København lørdag aften. Forinden havde en del af den danske popgruppe Liss stået bag DJ-pulten og varmet publikum op til den kæmpe popfest, det senere skulle vise sig at blive til. 

Setlisten var naturligvis blandet. De velkendte hits “Love To Hate It” og “Am I Insane?” blev fulgt op af deres seneste single “Are You Feeling It Too?”, mens der også blev plads til endnu ikke udgivne numre. Et mindre tempobreak blev lagt ind halvvejs igennem, da gruppen tog fat i de lidt mere følsomme numre som “Golden Dreams” og “rockefe11a (Fuck That To Be Honest)”. Helt naturligt føltes det ikke, for atmosfæren boblede af mere dans, højere musik og en vildere Mette Mortensen. 

Det var tydeligt at mærke, at Mortensen og co. virkelig var berørte over at se SÅ mange mennesker i festhumør. Det var dejligt at opleve en gruppe, der ikke forfaldt til at snakke alt for meget mellem numrene for at kompensere for et relativt lille repertoire. I stedet nøjedes Mortensen med at understrege, hvor glad hun var for, at publikum var mødt op, og det var man i hvert fald ikke være i tvivl om, at hun mente. Det mest ærgerlige ved det hele var, at trioen valgte at spille et cover af det ikoniske nummer “Don’t Speak” af No Doubt. Ganske vist en hyldest, men særdeles malplaceret og et dårligt forsøg på at trække tiden til deres egen koncert.  

Hotel Cecil var ikke helt udsolgt, og det var faktisk til Off Blooms egen fordel. Der var tilstrækkeligt med plads til, at det lidt ældre publikum kunne opleve gruppens elektroniske poplyd lidt på afstand – for ikke at glemme det kæmpe lysinferno, der under hele koncerten udspillede sig på scenen. Samtidigt var der også plads til at slå sig løs lidt længere fremme sammen med den yngre halvdel af publikum. Desuden kunne man flere gange opleve Mette Mortensen crowd-walke gennem publikum – syngende og flirtende med publikummer, der var mindst lige så opstemte som hende.

Alt i alt en intens koncertoplevelse med masser af power og nærvær, og hvor det var helt tydeligt at mærke, hvor meget alle tre brænder for det projekt, de har gang i.

Tags:
,
Kristian Paris
Kristianparis@bandsoftomorrow.com