fbpx

PREMIERE: BÜNNI udvisker grænsen mellem fantasi og virkelighed på den spacey single “The Toll Of The Bell”

Foto: Thøger Kappel

Bünyamin Eroglu er kendt som frontmand for bandet Eerie Glue, men han er også aktuel med soloprojektet BÜNNI. Vi har fået lov til at lave premiere på kunstnerens nye single “The Toll Of The Bell” med tilhørende musikvideo.

BÜNNI laver grænsesøgende indiepop, der udforsker lyrikkens verden igennem poesi såvel som kunst. Ved brug af drømmende synthesizers og æstetiske musikvideoer formår kunstneren bag BÜNNI – Bünyamin Eroglu, der ellers er frontfigur og sangskriver i gruppen Eerie Glue – at kreere et lo-fi parallelt univers, som vi på redaktionen med glæde bevæger os ind i.

Vi har fået lov til at premiere BÜNNIs helt nye afslappende track, som udvisker grænsen mellem virkelighed og fantasi, voksen kynisme og barnlig naivitet. “The Toll Of The Bell” hedder det spacey nummer, der er et udspil fra kunstnerens kommende album A Better Future, som BÜNNI selv har skrevet og indspillet.

A Better Future er sat til at udkomme den 29. november. Lyt til den spritnye single “The Toll Of The Bell” og se musikvideoen herunder:

Tags:
Johanne Adelaide Nickelsen
Johannenickelsen@bandsoftomorrow.com