fbpx

PREMIERE: EmmaDop udgiver legende og farverig musikvideo

EmmaDop er et nyt og interesant navn på den danske musikscene, som du ikke må gå glip af. I forbindelse med deres nyeste single har de udgivet en tilhørende musikvideo, som du kan læse om herunder:

Den spirende aarhusianske synthpop gruppe EmmaDop er ude med ny musikvideo til den excentriske og iørefaldende sang “UpperCut”, som du kan se lige her. Sangen der handler om forelskelse, hvilket også kan mærkes i den tilhørende video, udkom i sidste uge, og viser EmmaDops talent for den gode melodi og sangskrivning. Sangerinden siger selv om sangen:

– Man kan ligesom mærke og være sikker på at, jamen okay, hver gang jeg ringer til dig eller ser dig, så er der bare ikke noget at gøre, så hamrer mit hjerte som et kanonslag (…) Det er en forelskelse der bare drøner afsted med 500 km i timen – inde i ens hoved

Videoen starter meget tilforladeligt ud med, at vi ser frontkvinden Line Ammitzbøll, der drømmer sig til en fantasiverden, hvor hun blandt andet møder pingviner og flyver. Og så eksploderer det ellers i et kalejdoskopisk univers med sommerfugle, atmosfæriske himmellegemer, planeter og fyrværkeri. Der hersker i hvert fald ikke nogen tvivl om at det er en stemningsfyldt video, der får én i godt humør og afspejler forelskelsens både kaotiske, dejlige, frustrerende og helt igennem ustyrlige univers rigtig fint.

Se den sjove og flotte video herunder, og lad dig forelske i EmmaDop:

Tags:
Björk Brandt Aabling
bjorkaabling@bandsoftomorrow.com