fbpx

PREMIERE: Farveblind forvandler en 150 år gammel villa til en technofest i ny live session-video

Foto: PR

I den nye flotte live session-video fyrer Farveblind op for deres vilde elektroniske univers, som man selv kan opleve, når bandet tager på tour til efteråret.

Farveblind er godt i gang med at erobre Danmark og resten af verden med deres vilde lyd og energiske koncerter. Efter en god sommer med forrygende koncerter, blandt andet på Roskilde Festival, er bandet nu klar til at tage på turné igen. I november rejser Farveblind rundt i landet, og medbringer deres festlige og intense shows fyldt med deres eget unikke take på techno og rave musik.

I den anledning har Farveblind i samarbejde med Messyweekend skabt en flot live session video til sangen “You Forever” fra deres debut-EP BOXES tidligere i år. I videoen ser vi bandet optræde i den 150 år gamle Villa Kultur midt i København. Vi bliver ført rundt i villaens smukke og gamle værelser, som i denne anledning er indhyllet i røg og neonlys for at skabe en bro mellem Farveblinds musik og de unikke omgivelser. Bandet blander deres elektroniske klange med det pulserende backbeat fra trommer og bas til perfektion i denne live session, så der er lagt op til en dansefest, når Farveblind tager på tour om lidt.

Du kan opleve bandet på en af følgende koncerter:
1.11.2019 // Studenterhuset, Aalborg
2.11.2019 // Bygningen, Vejle
7.11.2019 // Altlas, Aarhus
8.11.2019 // Kulturmaskinen, Odense
9.11.2019 // Pumpehuset, Copenhagen
16.11.2019 // Urt, Thisted

Se den flotte video herunder og lad Farveblind gøre din onsdag til en fest:

Tags:
Anders Pedholt Toftgaard-Hansen
Anderstoftgaard@bandsoftomorrow.com