fbpx

PREMIERE: Molly Koppels første musikvideo er en farvestrålende animeret affære

Foto: Jens Langkjaer

Molly Koppel er seneste skud på stammen i den musikalske Koppel-familie. Vi har premiere på hendes allerførste musikvideo til nummeret “No Pain”.

23-årige Molly Koppel har dyrket musikken i forskellige former og sammenhænge i mange år, men hendes debut-EP Waves er kun et par måneder gammel. Molly Koppels musikrepertoire består hovedsageligt af elektroniske R&B-, soul- og popproduktioner med en underlæggende melankoli. Hun laver dog også mere uptempo dansable numre – et godt eksempel på et af disse er “No Pain”.

“No Pain” er et forførende track fra Waves, som differentierer sig fra de andre ved at være iørefaldende mere dansevenligt end resten af den laidback EP. Molly Koppel har netop løftet sløret for musikvideoen til nummeret, som faktisk er hendes første musikvideo nogensinde.

Musikvideoen er en animeret affære lavet af søsteren Olivia Kvist Koppel, og vi er så heldige at have premiere på den. Videoen er en farvefuld oplevelse og har en hjemmelavet feel-to-it, som kun føjer charme til den stemningsfulde musikvideo. Den indfanger gennem flagrende hår, svajende hofter og mikrofonledninger, grønne skygger og farvestrålende baggrunde flot det atmosfæriske nummer, som “No Pain” er.

Se den splinternye musikvideo her:

Tags:
Johanne Adelaide Nickelsen
Johannenickelsen@bandsoftomorrow.com