fbpx

PREMIERE: Nurse trodser tyngdekraften i musikvideoen til “Eternal Lovers”

Foto: Fryd Frydendahl

Nurses “Eternal Lovers” er inspireret af en personlig historie om tabet af sin kæreste – se den rørende musikvideo for første gang længere nede.

Du kender måske Josefine Struckmann som anden halvdel af den tidligere punk-duo MOR (sammen med MØ), men med sit soloprojekt Nurse er hun et forholdsvist nyt navn på den danske musikscene – og med musikvideoen til sangen “Eternal Lovers” markerer hun sig også som et af de mere unikke og interessante upcoming navne i landet. “Eternal Lovers” handler om at miste en man elsker til døden, og den er inspireret af sangerindens eget tab af sin kæreste i en trafikulykke tilbage i 2008. Samtidig udforsker nummeret håbet – og hvordan man kan mærke sine elskedes kærlighed, selvom de for længst er væk. Struckmann fortæller selv om sangen:

– Det har taget mig mange år at skrive den sang, fordi det var en meget stor tragedie der skete i mit liv, og det har været meget følsomt for mig at snakke om. Men lige pludselig ville den ud, og det viste sig at være utroligt healende for mig at sætte ord på nogle af de svære følelser. Det var vigtigt for mig at sangen, selvom den er sørgelig, også efterlader én med en følelse af håb og noget smukt, da den også handler om hvordan livet går videre, selvom at en person man elsker rigtig højt dør.

Musikvideoen til “Eternal Lovers” vender op og ned på tyngdekraften, og Struckmann går skiftevis på lyserøde skyer og krænger sit hjerte ud på lyserøde lagner. Med diamanter og rosa farver er romantikken og kærligheden i centrum, og på trods af at Nurse er alene i musikvideoen, er hun langt fra ensom i det danske ødelandskab. Videoen er lavet af Fryd Frydendahl og Signe Emma.

Nurse udgiver sit album til november, men du kan varme op med musikvideoen til “Eternal Lovers” her:

Tags:
Johanne Adelaide Nickelsen
Johannenickelsen@bandsoftomorrow.com