fbpx

Rey Mayari er et nyt og yderst interessant R&B-navn fra Norden

Foto: Julia Dang

Rey Mayari er det nyeste skud på den svenske R&B-musikscene, som laver ørehængende, eksperimenterende og laidback sange, med meninger bag. Læs mere om artisten og den nye single her.

Alexander Malinao der går under kunsternavnet Rey Mayari er navnet på den kun 20-årige up-coming svenske R&B-artist. Vi har før nævn artisten i forbindelse med Nordiske Hits. Og nu er han endelig ude med sin anden single “White Friends”, der er et lækkert R&B-track, som sætter gang i fredagsstemningen. Projektet er ikke kun tiltænkt som et musiks projekt, men også som et visuelt, hvilket også i høj grad ses i Mayaris video til debut-nummeret “Elevate/Escalate”. (Og så er billedet af ham da også mega fedt!). Desuden skriver Mayari al musikken selv, og er også involveret i alle de kreative aspekter. Mayaris stemme drager paralleller til internationale navne som Shawn Mendes og Troye Sivan, men har sit helt eget tilbagelænede R&B-islæt. Om teksten udtaler Mayari:

– “My White Friends” er en sang der handler om når du føler dig alene I et rum fyldt med mennesker, og at vokse op og føle sig anderledes. Jeg voksede op i en lille by i Nordsverige, og der var mange gange hvor jeg ikke følte at jeg passede ind. Alle børnene i min skole var hvide middelklassesbørn og som teenager fandt jeg oftest mig selv i situationer hvor jeg var den eneste farvede. Grunden til at jeg skrev denne sang er fordi jeg ville have elsket en sang om dette emne da jeg voksede op

Vi er vilde med Mayari, og synes derfor at i skal holde et øje på svenskeren. Lyt til det nye sprøde nummer her:

Tags:
Björk Brandt Aabling
bjorkaabling@bandsoftomorrow.com