fbpx

Svenske Pale Honey skruer op for disco elementerne på ny single

Foto: Jasmin Storch

“Set Me Free” er første single fra Pale Honeys kommende album, og er en skarp sang om at give slip og befri sig selv fra andre folks meninger.

Den svenske duo Pale Honey bestående af Nelly Daltrey på trommer og Tuva Lodmark på sang og guitar, har netop udgivet første single fra deres kommende tredje album. På “Set Me Free” har Pale Honey skabt et solidt mix af 80’er discobeats og synthbass blandet med 00’ernes mere rå indie-rock. Denne blanding af melankolske guitarmelodier og dansable elektroniske elementer afspejler en personlig oplevelse, som forsanger Tuva Lodmark gennemgik fornylig, hun forklarer:

– “For mig symboliserer sangen de følelser jeg gennemgik efter et endt forhold. Jeg var sur og bitter, og på samme tid fortrød jeg det, og var ked af det. Der var en energi indeni mig, der var ved at eksplodere. Jeg kunne ikke sidde stille eller være derhjemme, jeg blev nødt til at tage ud og møde nye mennesker hele tiden. De dansable elementer i sangen repræsenterer det stadie i en seperation, hvor man genopdager sig selv. Eller også bare det at feste til den lyse morgen.”

Det kommende tredje album udkommer i februar 2020, og følger op på albummet Devotion fra 2017. Lyt til singlen “Set Me Free” herunder:


Tags:
Anders Pedholt Toftgaard-Hansen
Anderstoftgaard@bandsoftomorrow.com