fbpx

Tinderbox annoncerer de første hovednavne til 2020 plakaten

Foto: PR

Til sommer bliver der varmet op for tusindårsskoven endnu en gang. Og de første hovednavne er netop annonceret.

Post Malone er det første helt store navn at finde på plakaten. Han er et kæmpe navn – men er han rapper eller popstjerne? Det er stadig svært for folk at bedømme. Med hits som “rockstar” og “Beerbongs & Bentleys” havde han i 2017, som den første artist nogensinde, haft hele otte singler i Top 20 på Billboards Top 100.
Post Malone spiller på Tinderbox torsdag den 25. juni.

Folkekære Lukas Graham vil også være at finde på den smukke festival.
Debuten “Ordinary Things” blev taget godt imod herhjemme, og at han efterfølgende skulle ende som verdensstjerne er ingen overraslelse. Det helt store amerikanske gennembrud skete i 2016, da han var nomineret til hele tre Grammys. Vi glæder os til at høre alt fra “Drunk in the Morning” til “7 Years”, når han spiller lørdag den 27. juni.

Med Grammypriser og hits som “American Woman” og “Are You Gonna Go My Way” i baglommen, er Lenny Kravitz et vaskeægte rockstjerne-ikon. Han laver klassisk rock, men med referencer til reggae, soul og pop. Det er et legendarisk navn Tinderbox har fået booket her. Du kan opleve ham på festivalen lørdag den 27. juni.

Ud over disse kæmpe navne, vil også den kære Zara Larsson synge Tusindårsskoven op, når hun kommer forbi Odense til sommer. Derudover vil poetiske Folkeklubben slå et smut forbi, og Tinderbox’s elektroniske afdeling Magicbox vil blive gæstet af DJ’sne Oliver Heldens, Nonsens og Toby Green.

Therese Mayland Bagger
Theresemayland@bandsoftomorrow.com