fbpx

Trentemøller leger med dystre og flotte naturbilleder på videoen til “Foggy Figures”

Foto: Sofie Nørregaard

Den eksperimenterende musiker Trentemøller har udgivet flot og dyster naturvideo til nummeret “Foggy Figures”

Trentemøller udgav i slut september albummet Obverse – Et album som rummer mørke og eksperimenterende numre – og et album som vi tog en snak med ham om, hvor han gennemgik alle numrene. Læs vores track by track af Obverse her.

I fredags udgav den talenfulde musiker en musikvideo til sangen fra Obverse “Foggy Figures”. En video som er ligeså dyster, minimalistisk og mørk, som man kan forvente af Trentemøller. I videoen ser vi en sort/hvid skov – angiveligt om vinteren for at fremme den lettere uhyggelige og dystre stemning endnu mere. Vi ser også en skikkelse stå på en sti i skoven, hvilket blot gør stemningen mere uhyggelig – mon Halloweens snare kommen kan have haft en indvirkning på denne video?

Vi bliver i slowmotion ført gennem den flotte vinterskov til tonerne af det opbyggende og melankolskprægede nummer. Til sidst i nummeret skiftes der scene, og vi ser et voldsomt vandfald i fuld brus – her skiftes der også tempo i sangen til en mere elektronisk upbeat og hidsig vibe.

Se den flotte og enkle video her:

Björk Brandt Aabling
bjorkaabling@bandsoftomorrow.com