fbpx

Ugens Uimodståelige // Uge 41

Foto: Cherryade // Cherryade

UIMODSTÅELIGE er listen, der sætter gang i din weekend og giver dig det ugentlige overblik over de største hits og de mest iørefaldende sange – fra de helt store stjerner til spirende kunstnere. Læs om vores tre favoritter og dyk ned i resten af godterne herunder.

Cherryade – “Bang. Pop. Go Worldwide.”

Cherryade er en London-baseret duo, der blev barndomsvenner, da de opdagede fælles interesserne Lil’ Kim, M.I.A. og South Park. “Bang. Pop. Go Worldwide.” er den første single fra den kommende EP Sinking Ship, og er et sjovt og yderst energisk nummer. De laver selv deres musik, her med lidt hjælp fra John Foyle (FKA Twigs og YEARS & YEARS). Men sangerinden Ella fortæller:

– Vi havde et ret lortet år efter at være blevet drevet rundt af nogle bemærkelsesværdige amerikanske managers, der gav en masse falske løfter. Så efter at have spildt vores tid skrev vi denne som et stort ‘fuck you anthem’. Det er en sjov festsang, men den handler om at man ikke skal stole på nogen.

Vi lover at du IKKE kan sidde stille når koklokken går amok på “Bang. Pop. Go Worldwide.”

NOAH – “Alle Går I Stykker”

Sanger og musiker Troels Gustavsen, bedre kendt som NOAH, er ude med singlen “Alle Går I Stykker”, der handler om, at selvom han har det trygt og har alt hvad han kunne ønske sig – kæreste, børn, musisk karriere, så er han stadig i stykker indeni. Et meget ærligt nummer, om hvilket han siger:

– Ting, der går langt tilbage i tiden, har uhensigtsmæssigt påvirket mig den dag i dag. Jeg følte mig som et ituslået puslespil, hvor alle brikkerne skulle samles på ny, velvidende at der ville være én bestemt brik med en mørk plet, som aldrig forsvinder. Jeg tror mange lever med en naiv tankegang om, at alt skal være godt hele tiden. Sådan er det ikke for mig. Livet må godt gør ondt og det hele må godt gå i stykker nogle gange – det skylder man sig selv og sine nærmeste at omfavne.”

Nummeret er up-beat og energisk, men har stadig det melankolske præg vi kender fra NOAH.

Dusin – “Sommerfugl”

Duoen Dusin består af Mads Vadsager og Jesper Nohrstedt, der sammen skaber dansksproget, elektronisk pop. Vi har tidligere vist begejstring for den danske duo, og har netop snakket med dem om, hvilke tre numre de for tiden hører på repeat. Udfaldet kan du læse her. Samtidig kan du jo passende lytte til det nye, catchy nummer “Sommerfugl”, der skiller sig lidt ud fra hvad vi ellers har hørt fra de danske gutter i Dusin.

Ellers Tilføjet:

Atlas Castle – “Intertwined”
Jungle – “Come Back a Different Day”
Drew – “All The Things (I’m Not)”
Ponti – “Malerhjerte”
GENTS feat Fine Glindvad – “Second Guesses”
GRETA – “Baby”
A R I Z O N A – “Problems”
Chloe Lilac – “Special”
Ted Jasper – “Back to the start”
Sharna Bass – ”Worth It”
Hearts & Colors – “FUCK IT UP”
Harry Styles – “Lights Up”
Mandalai Lamas – “I Don’t Know What to Do with My Life”
Selina Alay – “Miss B’Havin”
Nilüfer Yanya – “H34T RISES” (evt)
Big Thief – “Two Hands”
Majro – “Like Damn!”
Emma Steinbakken – “Bad, sad & kinda mad”
FRAADS – “Blinker”
Blæst – “Du Gør Det Bedre”

Therese Mayland Bagger
Theresemayland@bandsoftomorrow.com