fbpx

Yasmin debuterer med det luftige nummer “Falde for” og løfter sløret for kommende Århus-album

Foto: PR

Yasmins tyrkiske rødder komplimenterer skandipoppen, når den er bedst, på debutsinglen “Falde for”.

På trods af at “Falde for” er Yasmins solodebut, er hendes bagkatalog af sange allerede stort – når hun ikke arbejder på sit soloprojekt, skriver hun nemlig kommerciel popmusik til andre artister. Hendes erfaring er da også til at høre på debutsinglen, hvor klarinet og guitarspil hvirvler sammen til et sårbart skandinavisk popnummer med et mellemøstligt melodisk twist.

“Falde for” er første udspil fra Yasmins debutalbum, der skulle handle om en ung kvinde i Århus og en sommerforelskelse. Hendes lyd beskrives som erotisk hverdagspoesi og hendes spinkle, men klare stemme komplimenterer på fin vis klarinetspillet i baggrunden og de mellemøstlige vibes på debutsinglen, som ærer sangerindens tyrkiske rødder. “Falde for” udforsker romantisering af kærligheden, og Yasmin siger:

– Jeg blev forelsket i min egen fortælling om kærligheden, og denne romantiserede fortælling endte med at såre mig. ‘Falde for’ er den sang på albummet der skal vise hvordan det føltes, når det føltes godt. Vil man forklare sorgen må man også forklare glæden.

Yasmins debutalbum, som skulle benytte sig af Århus som geografisk ramme, har endnu ikke fået en udgivelsesdato, men du kan lytte til “Falde for” lige her:

Tags:
Johanne Adelaide Nickelsen
Johannenickelsen@bandsoftomorrow.com