fbpx

Young Clancys banale tilgang til musikken er det, der gør ham charmerende

Foto: Kyle Berger

Young Clancy er ude med ny EP ‘Vol. II’ og ny musikvideo til “UP WITH THE BIRDS”.

Den Toronto-baserede sanger og sangskriver Young Clancy har netop sluppet sin længe ventede EP Vol. II og sammen med den en musikvideo til nummeret “UP WITH THE BIRDS”. Som helhed beskrives Vol. II værket som en udforskning af det moderne fragmenterede maskuline perspektiv på verdenen og en søgen efter mening i tomheden. Kunstneren siger selv:

– Mange af sangene er tvivlsomme (men elskelige), og de rækker efter kærlighed og håb over tomhed. Selvom sangenes temaer kan være en smule dunkle, kommer de fra et kærligt sted.

Den banale musikvideo til “UP WITH THE BIRDS” komplimenterer fint Young Clancys enkle, men charmerende tilgang til sin musik. Den lader på fin vis hans afslappede og poetiske stil udfolde sig, og blotter hans ‘creative writing’ universitetsbaggrund.

Se den simple, men charmerende musikvideo her:

Tags:
Johanne Adelaide Nickelsen
Johannenickelsen@bandsoftomorrow.com