fbpx

23HUNDRED viser at de fortjener en plads på den danske musikscene med deres lyriske tekstunivers og fede melodier

Foto: Klara Løkke 

Den danske rapgruppe 23HUNDRED har lavet en ny sensuel og fed sang.

23HUNDRED som var et af vores acts til Bands of Tomorrows’ Uimodståelige i Byhaven i sommer, har klaret sig godt siden hen. I forbindelse med eventet i Byhaven svarede gruppen på et par spørgsmål, som du kan læse her.

De laver lækre raplyriske tekster over fede beats oftest smedet af Amma Raastoff. Clara Silberbauer fuldender det hele med en smuk og blød soulstemme og geniale tekster. Det nye nummer hedder “Breathe” og er featuring CarlloYABOY. Sangen kombinerer et hårdt trapbeat komponeret af Raastof, og bliver blødgjort af Clara Silberbauers lækre stemme. Om sangen siger Silberbauer:

– “Breathe” handler om den nysgerrighed man har når man får et seksuelt forhold til en person. Måden man ser den anden på og nysgerrigheden om hvad der forgår oppe i hovedet på den anden. Kort sagt. Det handler på ingen måde om romantiske følelser

Lyt til de lækre nye vibes fra 23HUNDRED her:

Björk Brandt Aabling
bjorkaabling@bandsoftomorrow.com