fbpx

Alice Boman udgiver dansende musikvideo til singlen “Don’t Forget About Me”

Foto: Märta Thisner

Man har for nyligt kunnet høre Alice Bomans musik i internationale TV-serier som “13 Reasons Why” og “Transparent”, og til januar er den lovende sangerinde endelig klar med sit længeventede debutalbum.

Den svenske sangskriver Alice Boman har endnu engang løftet sløret for sit kommende debutalbum Dream On. På den nye single “Don’t Forget About Me” bliver vi mødt af en mere up-tempo version af Alice Bomans intime og skrøbelige univers, end vi har hørt på tidligere singler som “The More I Cry”. Sangens hurtige bass-line og fremaddrivende trommer bliver dog spillet så lavt, at der stadig er plads til Bomans luftige og nærværende vokal, og frem for alt personlige tekst, som sangerinden forklarer:

Den her sang handler om at holde fast i fantasien om nogen eller noget. Det er sket for mig nogle gange, når jeg har været interesseret i nogen, eller ideen om en anden, men vidst at det ikke ville holde eller ske af forskellige årsager. Du ved, hvordan det vil gå, men du vil holde fast i illusionen, bare lidt længere. Det er en drømmelignende tilstand for at bevare følelsen. For mig er dans en måde at beholde følelsen på, at være i det øjeblik

Denne dans kan man opleve i den tilhørende musikvideo instrueret af Julia Ringdahl, som indkapsler Alice Bomans retro-vibes og nærværende tilgang til musikken. Ringdahl forklarer:

Når jeg lytter til Alices musik, føler jeg mig inviteret ind i hendes hemmelige verden, og jeg ville indkapsle og forstærke den følelse i videoen. Samtidigt ville jeg lade Alice være åben og ekstrovert, præcis som i sangens tekst. 

Se musikvideon til “Don’t Forget About Me” herunder, og glæd dig til den 17. januar, hvor debutalbummet udkommer. Du kan derudover opleve Alice Boman live, når hun spiller på Hotel Cecil den 15. februar næste år.

Tags:
Anders Pedholt Toftgaard-Hansen
Anderstoftgaard@bandsoftomorrow.com