fbpx

Astronaut udgiver smuk live session fra legendarisk britisk studie

Foto: Jannick Boerlum

Danske Astronaut udfolder deres enestående lyd af bløde rock toner i en inderlig og medrivende live session – Se med nedenunder.

Det aarhusianske orkester Astronaut udgav tilbage i april deres anmelderroste debutalbum Silence One, der havde den berømte producer Claudius Mittendorfer (Arctic Monkeys, Muse, Franz Ferdinand, Mew) bag knapperne. Nu er den fremstormende gruppe klar med en unik live session video fra det legendariske British Grove Studio, som er ejet af ingen ringere end Mark Knopfler.

I den 11 minutter lange video bliver vi ført rundt i studiets smukke lokaler til tonerne af det nye nummer “Mercy” og de to sange “Telly Man” og “Kryptonite” fra bandets debutalbum. Videoen besidder en dejlig ro og inderlighed, som understreges af Astronauts formidable sangskrivning og storslåede lyd. Om studieoplevelsen og live sessionen udtaler guitarist Rio Bravo:

– At indspille i Mark Knopflers studie i London var en chance, vi fik, imens vi arbejdede på albummet. Vi fik vores musik igennem til ham og hans folk, og blev inviteret til at bruge en lille uge i studiet hos dem. Det var fuldstændig overvældende pludselig at stå i et kæmpestort studie, hvor The Rolling Stones havde indspillet 14 dage forinden. Imens vi var der, filmede vi bl.a. en live session på tre numre – en ny sang og to sange fra albummet.

Astronaut er udover live sessionen aktuel med deres nye single “Amazing”, som også er lavet i samarbejde med Claudius Mittendorfer. Se den smukke live session video herunder:

Tags:
Anders Pedholt Toftgaard-Hansen
Anderstoftgaard@bandsoftomorrow.com